هنگام وقوع زلزله برقراری ارتباط به طور یقین دچار اشکالاتی می شود که با رعایت اصول و استفاده از نکاتی می توانیم تا حدودی این مشکل را بر طرف کنیم. بر اساس گفته ها و گزارشات گروه علم و فناوری آنا و به نقل از FiberOptictel حین وقوع بلایای طبیعی مثل توفان، زلزله، سیل، گرد باد و … برقراری ارتباط برای درخواست کمک کردن بسیار می تواند حیاتی و مهم باشد. سیستم خدمات رسانی اورژانس نیاز مند یه یک سیستم ارتباطی ثابت و قابل اعتماد دارد تا کمک هاو خدمات و عملیات نجات را در مناطق آسیب دیده شروع و ادامه دهد.
شبکه ی رادیویی یکی از بهترین و موثرترین راه های ارتباطی بوده اما گاهی اوقات در هنگام قطعی برق و آسیب های جدی و شدید از کار می افتد و کاملا قطع می شود. در هنگام زلزله نیز راه های زیادی وجود دارد که در ادامه ی مطلب به آن ها می پردازیم. بعد از زلزله ی کشور نپال مناطق آسیب دیده و بحرانی سریعا به ۳۵ تلفن ماهواره ای و ۱۰ ترمینال شبکه ی پهنای باند جهانی موسوم به BGAN مجهز شدند، که این سیستم جدید اجازه ی دست رسی به اینترنت و ویدیو چت را می دهد و کاملا با نسل جدید ماهواره های جهانی مطابقت دارند، همچنین قادر است که ارتباط ۳G را نیز بر قرار کند.
اگر به دنبال یک دستگاه ردیاب ارزان قیمت هستید و البته می خواهید که بیشترین امکانات را بدست آورید، سامانه ردیابان با تیم پشتیبانی نیرومند در خدمت شماست. |
یکی دیگر از سیستم های مورد استفاده در این موقعیت ها «بک هاول و تلفن همراه» این سیستم یکی از سریعترین راه ها ممکن برای پوشش دهی کامل ارتباطی به شهر ها و مناطق بحرانی است. بک هاول پوشش محلی و موقتی آنتن شبکه های گوشی همراه را در منطقه برای هر نوع گوشی، حتی گوشی هوشمند تا اولین مدلهای موبایل، به سادگی فراهم میکند. یکی دیگر از راهحلهای فوقالعاده خوب و ساده ی ارتباط اضطراری ایستگاه ارتباطی قابل حمل است که در یک کوله پشتی متوسط و کاملا قابل حمل جای میگیرد که توسط کمپانی خیلی خوب Vodafone طراحی و ساخته شده است.
اسم این محصول کوله پشتی کوچک شبکه فوری است که در کم تر از ۱۰ دقیقه به سادگی راهاندازی میشود و کلا تنها ۱۱ کیلوگرم وزن دارد. این کوله پشتی ساده و راحت قادر به ارائه شبکه ۲G تا شعاع ۱۰۰ متری است خودش است همچنین جالب است بدانید که توسط سلول های خورشیدی شارژ میشود و یک باتری در آن تعبیه شده است.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر