این روزها با افزایش محبوبیت فضای مجازی، علاوه بر اینکه دارای جذابیت های زیادی برای کاربران می باشد، می تواند امنیت آن ها را نیز به خطر بیندازد. بسیاری از هکرها به راحتی می توانند با روش های مختلف به اطلاعات شخصی شما نظیر حساب های کاربری شما دسترسی پیدا کرده و دردسرهایی را برای شما ایجاد کنند. یکی از این روش ها ارسال لینک های دانلودی می باشد که به راحتی می توانند به رایانه های شخصی شما و یا گوشی های هوشمندتان دسترسی پیدا کنند.
امروز قصد داریم پنج وبسایت را برای شما معرفی کنیم که به راحتی می توانید لینک های دانلود دریافتی خود را در آن ها بررسی کرده و از ایمن بودن این لینک ها مطلع شوید.
۱- وبسایت AVG Threatlabs
یکی از بهترین وبسایت ها در زمینه ی تایید لینک های دانلود از لحاظ امنیتی AVG Threatlabs می باشد. تنها کاری که شما باید برای بررسی لینک خود در این وبسایت انجام دهید، این است که آدرس URL دریافتی خود را در این وبسایت کپی کنید و منتظر بررسی و اعلام نتیجه ی آن بمانید. همانطور که از قبل می دانید AVG یکی از بهترین شرکت ها در زمینه ی تایید امنیت می باشد و کاملا قابل اعتماد می باشد.
۲- وبسایت Kaspersky VirusDesk
یکی از آنتی ویروس های مورد اعتماد و مشهور Kaspersky می باشد که بسیاری از افراد در سراسر دنیا از آن برای ایجاد امنیت در دستگاه های خود استفاده می کنند. شما می توانید ازطریق وبسایت virusdesk.kaspersky.com امینت لینک هایی که به آن ها اعتماد ندارید را بررسی نمایید. از طریق این وبسایت دو منظوره، هم می توانید از صحت لینک های دانلودی خود باخبر شوید و هم از فایل های آپلود شده ی مشکوک خود را بررسی نمایید.
تنها کاری باید برای بررسی لینک مورد نظرتان انجام دهید، این است که آدرس URL خود را در کادر وسط کپی نموده به روی گزینه ی SCAN کلیک نمایید، سریعا بررسی ها توسط سایت صورت گرفته و نتیجه را به شما اعلام خواهد کرد.
۳- وبسایت ScanURL
وبسایت ScanURL یکی از وبسایت های مستقل در این زمینه می باشد که از طریق درگاه امن HTTPS چنین بررسی هایی را انجام می دهد و در واقع نحوه ی عملکرد این وبسایت به صورتی است که آدرس وارد شده توسط شما را در چند سایت دیگر مورد بررسی قرار داده و نتیجه را به شما اعلام می کند.
۴- وبسایت PhishTank
آیا تاکنون در مورد حمله های Fishing چیزی شنیده اید؟ فیشینک یکی از روش های کلاهبرداری می باشد که هکرها از طریق راه اندازی یک سری وب سایت های جعلی به تمامی حساب های کاربری یک شخص و گذارواژه ها و حتی اطلاعات مربوط به حساب های بانکی دسترسی پیدا می کنند و در این زمان می گویند که شما مورد حمله ی فیشینگ قرار گرفته اید. شما از طریق وبسایت phishtank.com می توانید تمام URL هایی که به آن ها مشکوک هستید را بررسی نمایید و اگر لینک وارد شده در لیست وب سایت های معتبر قرار داشته باشد، نتیجه را به شما اعلام می کند.
۵- وبسایت گزارش شفافیت Google
کمپانی گوگل نیز در این زمینه کارهایی را انجام داده است. با استفاده از قابلیت گزارش شفافیت Google می توانید آدرس مورد نظر خود را وارد نموده و بررسی ها را انجام دهید.
توجه داشته باشید که این روزها حملات Fishing بسیار زیاد شده و حتما قبل از باز کردن هرکدام از وبسایت ها از امنیت آن ها اطمینان حاصل کنید.
دستگاه های ردیاب سامانه ردیابان همگی امکان گفتگوی صوتی دو طرفه (شنود صدا) را دارا هستند اما ممکن است در بسیاری از دستگاه های ردیاب چنین امکانی وجود نداشته باشد. |
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر