علت جوش آوردن ماشین : خیلی از رانندگان با جوش آوردن خودروشان روبرو شده اند و باید بدانند که علت جوش آوردن ماشین چیست؟
RN102 نام یکی از دستگاه های ردیاب GPS سامانه ردیابان است که برای انواع مصارف از جمله استفاده به عنوان ردیاب شخصی کاربرد دارد. RN102 با اختلاف کمی نسبت به مدل دیگر دستگاه ردیاب GPS چند منظوره مدل RN103 به یکی از پرفروش ترین ردیاب های سامانه ردیابان تبدیل شده است. |
در صورتی که اندازه بار موتور خودرو به هر دلیلی( مانند ترافیک سنگین ، بار اضافی خودرو، حرکت در مسیر سربالایی ، روشن نمودن کولر ماشین و …بیشتر شود) بیشتر شود موجب می شود ماشین شما جوش بیاورد که در چنین شرایطی دمای موتور بالا رفته است.
بررسی علت های جوش آوردن
علت جوش آوردن ماشین : در این مقاله علت جوش آوردن ماشین را مورد بررسی قرار می دهیم در ادامه این مقاله به این موضوع خواهیم پرداخت.
۱)سطح آب رادیاتور پایین است : شما باید در هفته یکبار سطح آب رادیاتور ماشینتان را چک کنید.
۲)مدار رادیاتور کثیف است: مواردی مانند املاح موجود در آب و حرارت زیاد سبب می شود که رسوب های در رادیاتور ایجاد شود و در نهایت در گردش آب مشکلاتی را پدید می آورد.
۳)تسمه دینام پاره شده است یا تنظیم نیست : زمانی که تسمه مشکل داشته باشد نمی تواند گردش آب در موتور به صورت صحیحی انجام شود.
۴)شبکه رادیاتور کثیف است و شیارهای آن گرفته شده است: شبکه های رادیاتور بر اثر عبور هوا با سرعت بالا،کثیف می شوند.
۵)پمپ آب خراب می باشد : در صورتی که موتور سریعا آب خالی می کند باید بررسی پمپ آب را انجام بدهید.
۶)ترموستات معیوب شده است:اگر ترموستات کار خودش را دقیق انجام ندهد سبب می شود که دمای موتور بالا رود.
۷)رادیاتور نشتی دارد :بالا رفتن رسوب در رادیاتور سبب می شود که خوردگی ایجاد گردد و در نهایت سطح مایع خنک کننده کم شده و دمای آب افزایش می یابد.
۸) دیگر موارد مانند : تنظیم نبود باد لاستیک ، سربالایی زیاد ، استفاده زیاد از دنده سنگین ،خرابی در رادیاتور،کثیف بودن بدنه موتور ،عملکرد غلط سوپاپها، سفت بودن چرخها ، عدم تنظیم سیستم جرقه و …
رعایت نکات ایمنی
رعایت نکات ایمنی در زمان جوش آوردن ماشین که باید رعایت کنید.
- در صورتی که ماشین جوش آورده باشد تا قبل از سرد شدن آن اصلا نباید در رادیاتور را باز کنید.
- بعد از جوش آوردن ماشین باید سریعا توقف کرده و بدون اینکه ماشین را خاموش کنید اجازه دهید درجا کار کند.می توان آب روی بدنه (نه روی موتور) رادیاتور بریزید تا دما را کم کنید. بعد از آن حدود دویست متر با خودرو حرکت کنید تا هوا با رادیاتور خیس برخورد کند و سریع تر دما پایین بیاید.
- بعد به وسیله یک دستمال در رادیاتور را نیم دور بچرخانید تا اگر بخار در داخل آن وجود دارد کم کم خارج شود و بعد می توانید در را کامل باز کنید و اگر نیاز بود به آن آب اضافه کنید.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر