رفع تلخی رب انار : رب انار یکی از موادی است که در بسیاری از غذاها مانند خوراک های مرغ ، ماکارانی ، رب خورش فسنجان و… از آن استفاده می شود. در واقع رب انار ، آب اناری است که جوشانده و غلیظ شده و به عنوان چاشنی خوشمزه از آن می توان نام برد.
مطالعه کنید: گوگل پلی سرویسرب انار از نظر ظاهری می تواند رنگ های روشن و تیره ی داشته باشد که این رنگ ها به دانه های اناری وابسته است که رب انار با آن درست شده است و از نظر طعمی هم می تواند مایل به شیرینی یا ترشی باشد که هر فردی با توجه به سلیقه آن را درست می کند و به صورت کلی رب انار از دو روش دانه های انار و آب انار درست می شود. در شمال ایران نوعی رب انار تهیه می شود که از ترشه انار است و رنگ تیره ی داشته و بسیار ترش می باشد و معمولا فسنجانی که با آن درست می شود تقریبا سیاه و ترش مزه است.
البته اگر انار ترش یا انارجنگلی در دسترس نباشد برای اینکه رب انار خانگی ترشی درست کنند از مقداری آب نارنج ، آبغوره یا آب انار ترش استفاده کرد.در صورتی که می خواهید یک رب انار سیاه رنگ و غلیظ داشته باشید می توانید یک قطعه آهن تمیز را بردارید و روی شعله های گاز سرخ نمایید و زمانی که رب انار را می پزید آن را درون رب انار بیندازید یا زمان پختن خورشت فسنجان درون فسجانتان بیندازید . اینکار سبب می شود که رنگ سیاه تندی از ترکیب اکسید آهن با تانن موجود در رب انار حاصل شود که به آن رب انار سیاه می گویند.
رفع تلخی رب انار : همیشه افراد زیادی سوال می پرسند که اگر رب انارشان تلخ شود چه کاری می توانند برای رفع تلخی آن انجام بدهند . باید بدانید تقریبا برای رفع تلخی و سوختگی راهکاری وجود ندارد ولی اگر شما در زمان پخت رب انار متوجه شدید که بخشی از رب انار در ظرف سوخته است ، می توانید گاز را خاموش نمایید و به وسیله یک قاشق بخش های که سوخته را جدا کنید و پس از آن دوباره به پختن رب انارتان ادامه بدهید.
در ادامه با زوم تک همراه شوید…
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر